App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search

Design er ofte en gren av produktkjøp som får uberettiget mye kritikk. Kritikken går oftest ut på at dette egentlig ikke er noe en trenger å ha i hverdagen. Mange vil argumentere for at funksjonalitet vil være det viktigste ved et kjøp, og at design simpelthen bare legger en unødvendig høy pris på produktet. Men hvorfor velger da noen å investere mer i produkter som faktisk har et skikkelig godt design?

Design har nemlig flere goder ved seg enn at en kan skryte til andre og si at en har det. Det handler rett og slett ikke bare om goden ved merkevaren. Ikke bare er det en status å ha for eksempel designerklær, men det får også deg til å føle deg bedre. Det samme gjelder kanskje enda mer hva gjelder interiør. Her er det mange produkter en kunne fokusert på, men få er nok så viktige som designlamper. Vi mennesker har oversett viktigheten av design for lenge, og spesielt innenfor lamper har vi gjort en dårlig innsats.

På tide å oppgradere dine lamper?

Dersom du er av den typen som fortsatt benytter de samme lampene som du hadde da du flyttet inn for snart et tiår siden, så er du ikke alene. Mange velger denne ruten, men nå er det virkelig på tide å oppgradere. Det finnes mange stilige lamper der ute som du kan velge mellom, og disse kan gi deg et helt nytt hjem. Kraften i hvordan lamper kan transformere atmosfæren i et rom må nemlig ikke undervurderes, for her er det nemlig mye som kan diskuteres.

Sett under lupen er designet og ikke minst den kvaliteten på lyset som kommer fra en designerlampe de aller viktigste punktene. Dette lyset kan faktisk i seg selv bidra til design på sin egne unike måte. I ditt hjem er kanskje lys den aller største faktoren for atmosfæren, og det trumfer da både farge og fasong på alt annet interiør. Lyset er ikke bare en historiske klisje for å bestemme hvem som er gode og onde – det er også den største faktoren i å bestemme hvor hyggelig ditt hjem faktisk er!

Finn dine nye lamper i dag

Når du skal kjøpe dine nye lamper, så vil du finne et hav av alternativer. Et meget godt alternativ der ute er dog Markslöld fra Sverige. Denne designeren leverer flotte lamper i mange forskjellige stiler og både til bord, vegg og tak. Da trenger du neppe endre alt av interiør i ditt hjem, og disse flyter mest sannsynlig flott inn.

Det aller viktigste er nok dog at du gjør noe med designet i ditt hjem. Design er ikke kun for status – det er nemlig der for å gjøre at du føler deg vel også. Vi har undervurdert designet for lenge, og spesielt i mørke Norge, så kan lamper være en meget god løsning for oss. Derfor er det på tide at du legger inn litt tid til å investere i nye lamper i dag!

 

@trendsalesNO på Instagram