App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search

 

Hvordan holder man seg trendy mens man bruker klær som passer for hverdagen? Mange prøver å leve en sunn livsstil som inneholder mye gåing, jogging og generell høy aktivitet. Enkelte dager kan føles ut som en eneste lang treningsøkt. En sporty livsstil krever klær som er komfortable, men samtidig vil man beholde looken i hverdagen.

“Athleisure” er en av de største trendene i moteverdenen akkurat nå, og det er den perfekte stilen for deg som lever et aktivt liv. Det handler om å bruke antrekk som ser bra ut, samtidig som det hjelper deg med å holde deg aktiv gjennom en lang dag. Her kommer noen tips om hvordan du kan utstyre garderoben din med sporty klær som passer flere anledninger.

Velg komfortable sko

Når det kommer til et sporty antrekk er ingenting viktigere enn skoene man bruker. De fleste av oss går tusenvis av skritt i løpet av dagen – ofte bare ved å gå til jobben og opp og ned lange trapper. Alle har opplevd å gå i vonde sko som ikke passer for en aktiv hverdag, og det eneste som hjelper er et varmt fotbad når man kommer hjem for å bli kvitt smerten og blemmene.

Å gå med sneakers har vært populært i mange år, og det er det en god grunn til. Sneakers er utrolig komfortable over lang tid, de passer alle slags antrekk. Man kan gå i dem hele året siden det finnes sneakers for vår, sommer, høst og vinter. Man kan finne sneakers i alle slags prisklasser, og det kan lønne seg å vente på et salg da prisene går kraftig ned i off-season. Vår favoritt er hvite sneakers, spesielt nå som våren er rett rundt hjørnet.

Joggedresser, treningsbukser og topper

Det er ikke bare skoene som må passe når man gjør seg klar for en lang dag med mye aktivitet. Man må også finne klær som er lette og som holder deg fresh gjennom hele dagen. Nå som våren står for døren, kan man godt gå for en svart eller grå joggedress. Joggedresser er utrolig komfortable over lange perioder, og dem er trendy for både menn og kvinner. Joggedressene fra Puma, Adidas eller Reebok er klassikere som alltid kommer til å være moderne.

Uansett om man trener aktivt eller bare følger med på sport på TV eller via sportbetting kan man gå i treningstøy som både føles og ser bra ut. For eksempel kan man kjøpe billige treningsbukser både på nettet og i butikker, og de billige variantene er ofte like stilige som merkevarene. For heftige treningsøkter eller lange joggeturer kan det være lurt å velge shorts siden man har større bevegelighet. Hvis man har planlagt å gå på ski i påska, finnes det også treningsbukser og tights som passer perfekt for fjellet – ei god treningsbukse holder deg varm samtidig som den puster og slipper ut den ekstra kroppsvarmen.

Man kan finne mange gode deals på sporty antrekk, spesielt hvis man leter litt utenfor sesongen. Når skoene og joggedressen er på plass er du klar til å møte en aktiv hverdag samtidig som du følger trenden!

@trendsalesNO på Instagram