App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search

 

Mote og trender er en del av livet, og vi oppgraderer garderoben både titt og ofte. Slik sett er vi heldige som bor i Norge. De fire årstidene våre sørger for at vi trenger mange typer klær. I denne artikkelen skal vi komme med noen tips til hvordan du kan følge med på mote og trender, og handle det du ønsker til en lavere pris.

Å holde seg oppdatert

Uansett hva du er interessert i krever det litt å holde seg oppdatert. På nettet finner vi blogger og vlogger til kjente fashionistaer, og det er som regel de som er først ute med det aller nyeste. Du kan også melde deg på nyhetsbrev fra kjente butikker og varemerker eller lese de store motemagasinene. Det finnes mange av dem, og flere av disse har også fantastiske nettsider.

Lag deg en basisgarderobe

Det kan være dyrt å skulle fornye garderoben hele tiden. Et godt tips vil derfor være å lage seg en basisgarderobe. Hva den skal inneholde avhenger litt av hvordan hverdagen din ser ut, og om du er i jobb eller studier. Det finnes mange artikler som kan fortelle deg hva du bør ha i garderoben, som regel dreier det seg om et par gode jeans, noen t-skjorter, en hvit skjorte, en cardigan, en pen jakke og så videre. Velg plagg av god kvalitet som varer lenge, og som har et klassisk snitt.

Slik du kanskje har gjettet er det tilbehøret du kan slå deg løs med. Kule solbriller, hatter, hansker, klokker og smykker vil sørge for at du alltid ser helt moteriktig ut. Disse er også lettere å bytte ut i henhold til hva som er trenden akkurat denne sesongen.

Kjøp merkevarer til en lavere pris

Når du har fylt ønskelisten med plagg og tilbehør er det på tide å sjekke hva hver enkelt ting koster. Denne informasjonen skal du bruke for å sammenligne priser, og finne de gode kuppene. Lag deg en profil på, for eksempel, trendsales.no. Deretter kan du legge inn hvilke kategorier du er interessert i og bli varslet når noen legger ut noe du er interessert i.

Varene som legges ut her er varer som selges av privatpersoner. Dette betyr at prisene kan bli mye lavere enn dersom du skulle ha kjøpt et nytt eksemplar av samme vare i butikken. Dersom du har fulgt med på hva varen du ønsker deg koster, vil du raskt se om tilbudet som kommer er interessant eller ikke.

Finansiering av motekuppene

Det er lite som er så irriterende som å komme over drømmeplagget eller den designvesken du alltid har ønsket deg når kontoen er tom for penger og det er lenge til neste lønning. Du kan heldigvis løse denne utfordringen på en enkel måte. Scandilån sammenligner nemlig forbrukslån i flere størrelser. Du kan låne fra 5 000 til 500 000 kr. Dette skulle dermed være nok til å dekke de fleste kupp. Ved hjelp av denne sammenligningssiden får du oversikt over hvilke banker som tilbyr den laveste renten på lånene sine, og du kan søke direkte på nettet.

Selg det du ikke lenger vil ha

Trenger du å rydde opp i garderoben for å få plass til nye kupp? Kanskje du har begått noen feilkjøp eller fått noen gaver som ikke var helt deg. Selg det på nettet! Det er like enkelt å selge på nettet som det er å handle her, og det er garantert mange moteelskere som er ute etter akkurat det du ikke lenger vil ha.

På denne måten er du både miljøvennlig og økonomisk, får ryddet opp og kan bruke pengene til å kjøpe nye plagg eller tilbehør du ønsker deg.

 

@trendsalesNO på Instagram