App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search

Den norske vinteren kan være ganske lang og brutal. Faktisk rapporterer flere og flere om at de får depresjon i sesong. Det er en synd trend, men med så mye mørke er det neste uunngåelig. Det er viktig å ta vare på seg selv i denne perioden med andre ord. Her er det mange tiltak en kan ty til, men få er nok mer effektive enn å rett og slett oppgradere garderoben vår. Det er fordi måten vi kler oss på har vi mye å gjøre med måten vi føler oss på innsiden. Ofte gjør tunge vinterklær at vi føler oss tynget ned. Samtidig gjør lettere sommerklær at vi føler oss unge og frie.

Det har selvfølgelig sammenheng med årstidene, men vi kan enkelt ”lure” oss selv til å føle oss bedre. Det anbefales også å jobbe aktivt med farger, og selvfølgelig også mønstre. Det kan fort virke som om folk flest ikke bryr seg så mye om vinteren, men det er meget synd. Tross alt har det seg jo sånn at klærne vi har gir oss den selvtilliten vi har, og da er det ikke rart at depresjon øker i vintermånedene, kombinert med mørket. Kanskje kan en oppgradering av klærne og en Louis Poulsen lampe inn i din garderobe være løsningen?

Slik starter du oppgraderingen

Det kan være vanskelig å starte en endring av din garderobe. Mange velger å kjøpe nye klær jevnt og trutt, og det er viktig for å holde tritt med trendene. Allikevel glemmer en da fort noe av det viktigste oppi det hele. I stedet for å replassere gamle klær, så legger de fleste av oss bare til ekstra klær i garderoben vår. Da blir resultatet dessverre et stort kaos. Derfor er anbefalingen ganske så tydelig. Før du kjøper noen nye klær i det hele tatt, fjern de gamle klærne du ikke lenger bruker.

Deretter kan du starte en aldri så liten oppussing for å få på plass en bedre garderobe for eksempel. Kanskje kan en lampe fra Lampemesteren være en god start sammen med litt lys maling? Du skal tross ikke bare være glad for å være kledd i klærne, men du skal jo også glede deg til du kler på deg! Så snart alt er klappet og klart, så kan du gå ut og kjøpe de klærne som passer den følelsen du ønsker å ha.

Klær kan utgjøre forskjellen

Det er liten tvil om at vi trenger noen oppturer i vintermånedene, og her er klær et helt perfekt eksempel på hvordan vi løser nettopp dette. Som nevnt handler det om at klær faktisk representerer innsiden vår ut til andre mennesker. Dessuten påvirker ikke bare våre klær hvordan andre ser på oss, men det påvirker også hvordan vi ser på oss selv. Derfor er det helt essensielt at vi tar vare på ideen om å gå med klær som får oss til å føle oss vell. Oppgrader derfor din garderobe i dag. Start med å kaste ut det gamle, så kan du kjøpe inn alt det nye du ønsker deg!

 

@trendsalesNO på Instagram