App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search

Et hjemmekontor skal være funksjonelt og passe til deg og ditt hjem. Det kan være en god idé å kun bruke kontoret til å jobbe i, slik at det fortest mulig blir forbundet med jobb og produktivitet. Bare fordi kontoret er i hjemmet, bør jobben helst ikke flyte sammen med den fritiden du også skal ha når du er hjemme. Helt generelt er det viktig å tenke komfort og optimering av de møblene og hjelpemidlene du skal bruke på kontoret.

Ergonomien er også viktig. Kontorstolen og bordet du jobber på skal være komfortable og ikke kun dekorative. Det er viktig å huske på, for ofte tenker vi først på dekorative elementer når vi skal innrede, i stedet for funksjonalitet.

Belysningen fra de lampene du har på hjemmekontoret skal være godt å jobbe i. Hvis du skal jobbe så effektivt som overhodet mulig, så skal du gjerne helt uten problemer kunne se det du gjør uten å anstrenge øynene dine.

Hold orden på tingene dine

Permsystemer for løse papirer, holdere til kulepenner og små kasser og bokser til oppbevaring av diverse småting kan være smart å ha. Dermed vet du nøyaktig hvor du har lagt tingene dine, og hvor du kan finne dem igjen. Dermed slipper du å bruke unødvendig lang tid på å lete i skuffer og skap etter det du mangler.

Strategisk plassering av eventuelle kontormaskiner er også viktig, slik at det er enkle å bruke og lett tilgjengelige.

Vær forberedt med de riktige kontorartiklene for bedre å kunne håndtere eventuelle utfordringer som kan oppstå når du jobber. Dermed kan du lett komme deg videre i prosjektet ditt. Hvis du for eksempel plutselig mangler binders og korrekturlakk, så er det godt å vite at du er forberedt på det.

Det er altså viktig å ha oversikten over de arbeidsoppgavene du skal påta deg, for deretter å velge de kontorartiklene du trenger på hjemmekontoret.

For dem som drømmer om å jobbe hjemmefra, men som ikke helt har funnet ut av hva de har lyst til å jobbe med, så bør man ta en tur forbi PlussPenger. Her kan man lese mer om mange av de forskjellige mulighetene man har for å tjene penger hjemmefra.

Personlig preg ved valg av kontorartikler og interiør

Det er viktig at du liker å være på ditt personlige hjemmekontor. Du skal nemlig ha lyst til å tilbringe mange timer der inne, og ikke minst være fokusert og produktiv. Det skal helst være et rom du har brukt tid og krefter på å få gjort til ditt eget, slik at du kan se fram til den tiden du skal bruke foran skrivebordet. Dette kan du gjøre ved å være bevisst om den innredningsstilen du vil ha på kontoret.

Det kan lønne seg å tenke over hvilken type whiteboards, kontormøbler, kontoartikler og dekorasjon du vil ha. Det hele skal appellere til en kreativ, seriøs og hyggelig stemning på kontoret. Finn derfor noen flotte oppbevaringskasser, gode lyskilder og hyggelige bilder, slik at kontoret får et personlig uttrykk.

Du skal med andre ord tenke kreativt, samtidig som du ikke har for mange forstyrrende elementer på kontoret. Det viktigste er fokuset på den jobben du skal utføre. Men det kan selvfølgelig også se bra ut og være hyggelig på kontoret!

https://pixabay.com/no/kontor-arbeid-desk-datamaskin-932926/

 

@trendsalesNO på Instagram