App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search

En spa weekend du sent vil glemme

Sommerferien drar seg mot en ende, og fellesferien er over. Det betyr at de fleste har brukt opp perioden der de endelig skulle få ladet batteriene. Kanskje har vi dratt en tur til Syden, eller kanskje var sommervarmen her hjemme tilstrekkelig i år. Uansett er det nok få som virkelig fikk ladet batteriene sine, for ofte er det jo slik at hele familien skal med. Ofte kan en ferie bli mer stress enn avslapning. Enten det er barna som løper rundt, eller andre som krever vår oppmerksomhet, så får vi liksom ikke lent oss helt tilbake og slappet av mentalt. Det er her en liten bonusferie på slutten av sommeren, eller kanskje en liten godbit i høstsesongen kan hjelpe på. Spa har vært et velkjent middel for å oppnå nettopp denne mentale avslapningen, men aktiviteten har vel kanskje aldri vært mer populær her til lands. Med gode behandlinger og mental ro, så er dette virkelig en aktivitet for deg som trenger å lene deg tilbake. Norge er et vidstrakt land med mange spadestinasjoner, så her er det bare å velge og vrake. Dersom du leter etter en spa weekend i Norge, så har du rett og slett et hav av muligheter. Kos deg med en god porsjon alternativer, og kanskje får du ladet batteriene til det nivået du fortjener å være på nok en gang.

Mange muligheter venter deg

Det er sjelden mye som stopper oss nordmenn fra å ta en slik pause. Penger, tid eller andre ressurser er ofte på plass, men det er barn og andre bekymringer som lingrer i bakhodet. Da kan det være lurt med et supert mobilabonnement. Med et supert abonnement kan du være sikker på at uansett hvor langt ut på vidda ditt spa er, så vil du være tilgjengelig for de som trenger å få tak i deg. Det høres kanskje ut som ekstra stress, men den skal tross alt bare være for nødsituasjoner. Da kan du og kanskje til og med din kjære nyte spa weekend uten å bekymre deg for de der hjemme, de er jo tross alt bare en samtale unna. Velg mellom spa på Sundvolden, Lysebu eller kanskje til og med The Thief. Alternativene er mange og gode, men uansett hva du går for er du garantert en opplevelse uten like. Det er nettopp en slik opplevelse du trenger dersom ferien ikke tillot deg å lade batteriene skikkelig. Vi har alle krevende hverdager, og da gjelde det å være i tipp topp form både fysisk og mentalt til jobben starter. Med en spa weekend er du i hvert fall sikret sistnevnte for en god stund fremover. Du fortjener en opplevelse uten sidestykke, og dette er virkelig nettopp det. Glem den krevende arbeidsdagen kun for en liten periode, og nyt spa slik det skal nytes. Du vet du fortjener det, og en spa weekend er bare et trykk unna. Er du klar for å endelig lade batteriene?

 

@trendsalesNO på Instagram