App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search

By Malene Birger A/S ble grunnlagt av den danske designeren Malene Birger i 2003. Merket oppstod fordi Malene Birger hadde en egen kjærlighet for kunst og design. Dette resulterte i flere serier av både elegante klær, accessories, vesker og sko til kvinner, men også en hel kolleksjon av luksuriøs brukskunst til innretning av hjemmet.

By Malene Birger bruker de gode og nydelige klassikerne som aldri har gått av mote. Merket gir klassikerne et moderne streif som bygger på spennende kontraster, elegante silhuetter og delikate detaljer. By Malene Birger presterer å samle de flotte klassikerne fra fortiden med en moderne sammenheng og sofistikert effekt. Dette gir produktene den selvstendigheten som det er meningen de skal utstråle. Merket er skapt til kvinner som ikke er redde for seg selv, og som ønsker en stilfull, elegant og selvsikker stil, både til hjemmet og klesskapet.

Du finner et stort utvalg av de herlige varene fra By Malene Birger her på Trendsales.no
Vi har plukket ut noen av favorittene våre fra til deg under ?

 

Se hele utvalget her - By Malene Birger

start_jakten_pa_ts

@trendsalesNO på Instagram