App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search

Vi har funnet 5 tips til deg, så at du vet hva du skal være oppmerksom på, når du vil identifisere en ekte Michael Kors veske.

1. UTSEENDE

Michael Kors – veskene er laget av et materiale med høy kvalitet. Så ofte kan du faktisk skille originalen fra kopien bare ved å se og ta på vesken.

2. PrisLAPPEN

Michael Kors -prislapper er alltid lyse brune. Prislapper som er lime grønn, gule eller svart er falske. På bildet under er et bilde av en original Michael Kors prislapp.

3. PRISLAPPENs innhold

Hvis du snur prislappen rundt, skal ‘MICHAEL – MICHAEL KORS’ stå i en lyse brun farge. Nedenunder vil det stå navnet på veskemodellen f.eks ‘LAYTON’. Etter dette vil nummeret på veskemodellen står til venstre og navnet på fargen til høyre, som «Sapphire». Deretter vises teksten «LG Shldr ‘, som indikerer at dette er en stor skulderveske . Nederst skal det stå ‘GENUINE LEATHER’, som betyr at vesken er produsert i ekte skinn.

3. Dust bag

Sammen med en Michael Kors veske er det alltid inkludert enten en krem eller brun dust bag. Materialet er av mykt bomull. Nedenfor er noen bilder av de originale støvposer .

 

4. Materialet

Det første du skal gjøre når du vil identifisere en ekte Michael Kors veske, er å se på materialer som posen er laget av – både ute og inne. Vær oppmerksom på om det er ujevn søm, billig metall detaljer og se på kvaliteten på skinn og fôr. Hvis metall detaljene er for blanke eller noen steder har blitt slitt bort, så er det et tegn på dårlig kvalitet og at vesken mest sannsynlig er en kopi. I tillegg er skjeve sømmer og dårlige glidelåser også et klassisk tegn på en kopivare.

authentic-michael-kors-lining

Hjelp oss på Trendsales i kampen mot kopivarer !

Var denne guiden relevant for deg? Så er det bare å dele den videre til andre eller så kan du alltid gi oss tips i kommentarfeltet under, hvis du har andre ting som kan gjøre at guiden blir bedre. ???

footer_TSH

@trendsalesNO på Instagram