App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search

På Trendsales har vi nulltoleranse for salg av kopivarer. Derfor har vi et team av moderatorer som går gjennom alle våre annonser hver dag, for å se etter kopivarer, slik at du som kjøper unngår en dårlig handel.
I denne artikkelen gir noen av moderatorene sine tips om hva du bør være oppmerksom på, når du skal å kjøpe merkevarer online.

IMG_2670-1200x746

Moderatoren sin tips til hvordan du kan unngå falske varer på nett!

 

1. MateriaLET

Gi deg selv god tid til å sjekke ut materialet. Hvis du kjøper på nettet, så spør selgeren om å sende et detaljert bilde av f.eks sømmer, knapper, glidelåser, logoer og merker, slik at du har mulighet til å vurdere detaljene. Og husk å sikre deg at du får selgers egne bilder og ikke godta bilder som er lastet ned fra nettet.

2. DOKUMENTER

Hvis det er mulig, så spør selgeren alltid om å vise sertifikater av autentisitet serienummmer og kvittering, men husk at i noen tilfeller kan disse være falsk.

3. Prisen

Hvis prisen er for godt til å være sann, så er den ofte også det. Vær forsiktig hvis prisen er betydelig lavere enn utsalgsprisen. Det er alltid en god idé å spørre selgeren hva personen har opprinnelig gitt for produktet.

4. Research

Hvis det er et bestemt merke eller modell du ønsker å kjøpe, så gi deg selv god tid til å undersøke varen. Internett har mange gode manualer og guider.

5. SElgere

Produktene selges ofte bare i merkets egne butikker eller i verifisert butikker. På en merket sin egen nettside er det ofte en liste over forhandlere. Hvis du handler over Trendsales, så sjekk alltid brukerens tidligere vurderinger.

Spesifikke bemerkninger til bestemte merker

Mulberry VEsker

Sjekk alltid skinnet. Det skal være jevn og glatt – dette gjelder også for sesongvarer. Logoen, som illustrerer den kjente treet skal alltid være i vertikal retning. Sømmene er alltid 100% gjennomført og glidlåsen går fra venstre mot høyre.

De falske avviker ofte fra originalene ved å ha lengre håndtak og logoene er dårlig trykt. Et dårlig tegn er hvis det ser ut som skinnet har blitt malt eller farget.

Louis Vuitton tasker

Sjekk at det er symmetri. Er overgangen glidende i mønstret på ender og er sømmen symmetrisk? Se også ekstra etter at på de ekte så vises logoene aldri kun halvparten, og at det kun er på svært få modeller hvor logoen er opp ned.

Chanel VEsker

Hold øye med sømmene, som skal være helt symmetrisk. På en ekte Chanel vesker er sømmen inni posen dekket med skinnrem, så du ikke kan se kantene. Skinnet er alltid av høy kvalitet og metalldetaljer er belagt med ekte gull.

Balenciaga VEsker

Balenciaga-veske modellen ‘City’ blir ofte kopiert. Se ekstra etter at detaljer som håndtak og skinn snorer, som ofte er i forskjellige størrelser og farger på kopivarer. Dessuten er metalldeler og anheng vanligvis laget i en lavere kvalitet

Gucci VEsker

Gucci sin logo er alltid symmetrisk og sømmene er flate og glatte. Husk at Gucci logoen er en av de mest kjente logoer og logoen er ikke funnet i andre former. Skinn vesker er alltid feilfri.

Burberry VEsker

Se ekstra etter på det karakteristiske rutemønster. Sømmen følger alltid kanten av rutene. Selv om det er et britisk merke, avslutter en ekte Burberry etiketten «Made in ..» alltid på «Italia», «Romania» eller «China». Sømmene er alltid helt like og symmetriske.

Chloé VEsker

Spesielt modeller som ‘Paddington «(også kjent som Paddy),’ «Bay» og «Edith» blir ofte kopiert. Sørg for at fargen og dimensjonene er de samme som på originalen. Kontroller i tillegg at serienummer og logo.

Dior VEsker

Modellen «Spy» blir ofte kopiert. Hold et øye med om logoen er trykket på vesken, da dette ofte er kopivarer. Sjekk også hologram, serinummer og den hemmelig lomme «Spy purse», hvor logoen er gravert. Sjekk at formen og dimensjonene tilsvarer originalen. Håndtaket på vesken kan variere.

footer_TSH

Hvis du har tilføyelser til moderatorens enig tips, så del tipsene dine med oss i en kommentar under! ? Det vil vært en stor hjelp til å holde second hand felleskapet – Trendsales – et trygt og sikkert sted å handle. ??

 

@trendsalesNO på Instagram