App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search
Canada Goose er kjente for å lage luksuriøse vinterklær i mange år. Dessverre finnes det også forfalskninger av de fine jakkeneog her er det viktig å være på vakt og bruke sunn fornuft – selv om vi på Trendsales gjøre alt hva vi kan for å beskytte deg mot dårlige opplevelser.

Derfor har vi laget denne lille guide som du kan bruke hvis du ønsker å kjøpe en Canada Goose jakke på nettet, og du vil være sikker på at du ender opp med et ekte produkt.

LogoeN på Utsiden av jakken

Logoen, som sitter på den ene armen eller brystet skal være sylskarp. Sømmene bør være ryddige, uten noen løse tråder og det markerte området, som du kan se på bildene nedenfor, skal det være detaljert og ikke ligne små klumper, som de gjør på mange av kopi jakkene. Logoen til venstre er fra en ekte jakke og logoen til høyre er fra en kopi.

canada goose logo real vs. fake

Logoen i nakken

Logoen i nakken kan variere fra jakke til jakke, men det viktigste er at det er skrevet likt som på hjemmesiden: www.canada-goose.com. Det skal være en bindestrek eller mellomrom mellom Canada og Goose. Ikke punktum eller &- tegn, for så er det kopi jakke. De to øverste bildene er logoer fra ekte jakker og de to nederste er fra kopi jakker.

canada goose logo ægte

canada goose logo kopi

MERKER i siden av jakken / vask bemerkninger

Merkene inne i jakken skal være som vist på bildet under til venstre, altså skal de ligger ved siden av hverandre, og det skal være 4 forskjellige typer. De skal sitte i siden av jakken, og ikke på nakken eller andre steder. De to bildene til høyre viser vaske bemerkninger i en falsk Canada Goose jakke.

canada goose vaskemærke

Merket på baksiden av jakken under hetten

Bak noen av jakkene, kan man finne en logo, som vist på bilde under til venstre. Logoen vil aldri se ut som på bilde til høyre. Hvis du har kjøpt en jakke som har en slik logo som til høyre, så er jakken falsk.

canada goose logo ægte vs. kopi

Pelsen

Pelsen kommer fra ville prærieulver og er dermed verken fra katter eller hunder som mange av pelsene på kopi jakker kommer fra. Pelsen varierer fra jakke til jakke siden ingen prærieulver er like i pelsen. Noen jakker vil ha en stor og tykk pels i en enkelt fargetone , mens de andre jakkene kan ha en litt mindre pels i en annen nyanse. Pelsen nedenfor er fra en ekte jakke.

Canada goose hætte ægte

Ut over ovennevnte punkter, er stoffet på de ekte jakker slitesterkt, fordi det blant annet på grunn av det er vevet stramt. Derfor bør du være på vakt hvis produktet ser blankt og tynt ut, eller om det lett får rynker.

Er prisen for god til å være sant – så er den det sannsynligvis også. Canada Goose jakker koster vanligvis rundt 5000 kroner og oppover, som samtidig innebærer en relativt høy videresalgspris, inkludert på de mest brukte versjonene. Splitter nye Canada Goose jakker selges heller ikke til utsalgspris med en rabatt på 70%, så alle hjemmesider som annonserer dette, selge falske jakker.

Til slutt vil vi også informerer deg om at vi har fått vite fra den danske distributøren av Canada Goose jakker – NAG PEOPLE – at alle nye jakker fra årets parti vil ha et vannmerke inni jakkelomma . Nag People har hjemmeside på www.nagpeople.com hvor du kan kontakte dem,  hvis du er usikker eller har spørsmål om hvorvidt du har kjøpt en ekte eller falske Canada Goose jakke.
Trendsales er i god dialog med Nag People, og sammen ønsker vi å bli kvitt alle kopier, slik at du som kjøper alltid ender opp med riktig og fint vinterklær.

Fake Canada Goose

Uægte Canada Goose jakke

Ekte Canada Goose

Ægte canada goose jakke

Ægte Canada Goose vest

footer_TSH

Mangler vi noe vi burde tipse om? Fortell oss under i kommentarfeltet, så vi kan lave guiden vår bedre!

@trendsalesNO på Instagram