App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search

Acne produserer moteriktige klær med en minimalistisk men kraftfull stil, både til menn og kvinner, og merket utrykker seg svært personlig.

Merkevaren Acne Studios ble grunnlagt i Stockholm i 1996 av den svenske selvopplærte designeren Jonny Johansson. Navnet Acne står for Ambition to Create Novel Expression, og merket ble skapt med drømmen om å forene reklame, kunst, musikk og mote. Merket skjøt fart for alvor etter Acnes samarbeid med det ekstremt populære motehuset Lanvin, og det beveger seg fortsatt i høyt tempo fremover i moteindustrien. Jonny Johansson finner inspirasjon i alt rundt seg, fra livet og hverdagen sin, til oppveksten i Nord-Norge.

Finn gode livsinvesteringer og klassiske items fra Acne Studios på Trendsales.

 

Olajakker fra Acne / Gensere fra Acne / Sneakers fra Acne 3 / Skinnjakker fra Acne / Jeans fra Acne / Høye hæler fra Acne / Kjoler fra Acne

Se hele utvalget her - acne

start_jakten_pa_ts

@trendsalesNO på Instagram