App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search

Som noen av dere kanskje har sett, har det vært noe skriverier om Trendsales sin tidligere direktør i den siste tiden. Dette er fordi vår forrige direktøren ble oppsagt og deretter meldt til politiet, mistenkt for økonomisk svindel av selskapets midler til personlig bruk.

Saken tar mye av tiden til oss som jobber på Trendsales – men det er viktig for oss å si at situasjonen selvfølgelig ikke får noen konsekvenser for deg, våre fantastiske brukere. Dere kan fortsatt handle, debattere og utveksle tips med hverandre akkurat som dere pleide. Arbeidet vårt om å utvikle Trendsales fortsetter selvfølgelig som vanlig, og vi ser frem til å ønske en ny direktør velkommen i nær fremtid.

Hvis du har spørsmål om situasjonen, er du alltid velkommen til å skrive til oss på feedback@trendsales.dk. Så sitter vi selvfølgelig klar til å svare deg.
Vennlig hilsen – hele teamet Trendsales

TRENDSALES-LOGO_Bomaerke_Navnetraek_Color_02

@trendsalesNO på Instagram