App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search

10_no_landingpage_gjenbruk_02-1

«ONE WOMAN’S TRASH IS ANOTHER WOMAN’S TREASURE»

Det finnes uttallige kvinner og menn i Skandinavia med klær hengende i klesskapet som aldri ser dagens lys.

Fikk du to like jakker til jul eller gjorde du et bomkjøp på størrelsen under sist shoppingtur? Ikke kast!

Trendsales ønsker å sette fokus på gjenbruk og en mer grønn handelsmentalitet i Norge, og vi oppfordrer derfor våre brukere til å resirkulere sine garerober. Gjenbruk er supert for miljøet og idag kaster vi mange varer som fortsatt har stor verdi. Vår bazar er et perfekt sted for salg, kjøp og bytte av klær som kan komme andre til nytte. Om det er en gave til en du er glad i eller til deg selv så er det å handle second hand både sparsomt for miljøet og økonomi. Den spennende skattejakten resulterer i unike og gode plagg og historier. Selv om klær har gjort en god jobb for noen, kan de fortsatt ha en lang levetid – men hos nye eiere. Og da er Trendsales det perfektet sted!

Sett fokus på gjenbruk med Trendsales!

@trendsalesNO på Instagram