App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search
10_no_landingpage_familie_02

Skal familiens første barnevogn i hus eller har 1-åringen allerede vokst ut av vinterens parkdress?

Frykt ikke; Trendsales har svaret!

En av våre mest populære kategorier er utstyr og klær til barn som selges second hand. Som de fleste foreldre vet vokser barna utrolig fort og klærne rekker ofte ikke å bli slitt før man må handle nye. I vår bazar er det er stort marked for salg, kjøp og bytte av barneklær; en utgiftspost som man nå kan spare mer på enn man tror!

På våre nettsider har vi et stort utvalg til alle aldersgrupper hvor noen av våre mest populære brands er: Pomp de Lux, Zara, Noa Noa, Burberry, Molo m.f. Med mulighet for crossboarder kjøp er det let å handle på tvers av alle våre Skandinaviske Trendsales land og med betalingsgarantien er du sikret en god handel.

Hva venter du på?

@trendsalesNO på Instagram