App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search

Du bør ikke se lenge etter det beste stedet å spille – Maria Bingo er Norges beste og mest populære online bingohall. På Maria Bingo finner du et utvalg av fantastiske og morsomme spill som kan underholde deg i flere timer.

Den beste – nr. 1 i Norge

Ingen annen bingohall når Maria Bingo til sokkeholderne . Selv om det er mange online spillområder, er Maria Bingo nr. 1 bingohall i Norge. Grunnen til at den er mest populær, er på grunn av høy kvalitet og god atmosfære.

Den beste velkomstbonusen på markedet

Det er enkelt og raskt å bli med Maria Bingo. Som nytt medlem får du en utrolig 400% bonus på innskudd opp til 500kr. Du får ditt innskudd fire ganger igjen! Et slikt tilbud er ikke funnet noe annet sted. Med denne bonusen trenger du faktisk bare å kaste 100kr og plutselig har du 500kr å spille for. I tillegg får du også 100 gratis spinn!

Ulike bingospill

På Maria Bingo finner du et bredt utvalg av forskjellige bingospill, slik at du kan finne en som passer deg. Det er billig å bli med og en bingo plate koster mellom en halv og fem kroner.

Hvordan opretter du deg

Det er enkelt og trygt å bli med Maria Casino, og det tar bare noen få minutter. Når du har blitt satt opp og har deponert første gang, får du bonusen på 400% og 100 gratis freespins.

Bingo på mobilen

Maria Bingo er det beste bingospillet på telefonen. Ved å spille bingo på mobilen har du alltid mulighet for spil lige i lommen og kan leke i lunsjen, på toget eller mens du venter. Er du interessert i bingo på mobilen din, er Maria Bingo klart det beste valget. Maria Bingo er både det beste og mest populære stedet å spille bingo online. Det er trygt og morsomt, og det er noe for alle. Og så har de de aller beste bonusene!

God fornøyelse!

@trendsalesNO på Instagram